Steun voor internationale studenten

Als je al je voorstellen aanvaarden in de Universiteit van Exeter, kan je op de luchthaven Heathrow voor die diensten op de luchthaven, op zaterdag, zondag 13, 14 september 2014 een lokaal onderzoek.Je hoeft niet naar Londen Heathrow of tot 13 of 14 september, maar je zal je onderweg naar Heathrow, als dat het geval is.

Je moet je vluchten en je mag de bus uit ten minste twee uur de tijd.Dit keer is het zo, je kan naar de bagage, douane – en tussen de reis.

De aanvragen worden bij de verdeling van de eerste naar de diensten, op basis van de termijnen voor de boeking van 10 september.Als je het na de datum van aanvraag, zullen we een e – mail aan je, als je een plek in 48 uur.De reis van ongeveer 3,5 uur na het verlaten van de luchthaven Heathrow.

De bus zal in de volgende tijd verlaten terminal 3:

Op 13 september de zaterdag om 8 uur, 10 uur, 2 uur en 4 uur.

Artikel 14 september op zondag om 8 uur, 10 uur, 2 uur en 4 uur.

Het online boeken op 1 juni 2014.

Deze dienst is van universiteiten voor studenten en op elk niveau.

De vergoeding voor deze dienst.Dit is een belangrijk openbaar vervoer te redden.

Je kan je familie meer zetels gereserveerd, kan met je mee op reis.

Kinderen zonder prijs.

Helaas, we kunnen niet aanvaarden dat de boeking van baby ‘s, omdat we niet kunnen voorzien in passende toeristische stoel in de bus.Alle kinderen hebben een eigen zetel zitten, kan een gordel.

We accepteren alleen via internet.We geven je een e – mail verdere instructies.

Je krijgt je EPAY bevestiging van de boek ugg australia ing van e – mail.Het drukken van deze bevestiging, en zal het met u.

Waar is beperkt, een coach.Waar is toegewezen in een eerst komt, wie het eerst maalt gebaseerd is.Om te voorkomen dat de teleurstelling, verzoekt de boekingen.

Als je je reserveringen, annuleer je de originele boeking en de boeking van de nieuwe tijd van je, als die beschikbaar is.Zie de gedeeltelijk nietig te verklaren.

Je moet om 2 uur voor vluchten tussen de tijd van aankomst en je coach.Door de douane je bagage op te halen en naar 3 heeft tijd nodig.Je hebt genoeg tijd in dienst van de terminal 3. ugg australia Je moet aan de internationale welkom team verslagen ten minste 20 minuten geleden, als gevolg van de bus is weg.

De bus zal op tijd weg.

Alsjeblieft, zoveel ugg australia mogelijk te beperken en uw bagage in een koffer en een stuk handbagage.Als je naar Exeter, toen je je zal belast zijn met de uitvoering van de bagage, dit is een zeer lage heuvels, in veel verdiepingen geen lift!Als je je bagage of vracht luchthaven, je zal verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van in een andere tijd.Let op de universiteit niet instemmen met uw bagage, de prepaid, en niet op je komst voor uw bagage.

De bus brengt je rechtstreeks naar Exeter, waar je wordt overgebracht naar de universiteit je verschillende soorten accommodatie.

Belangrijke informatie voor de studenten op de campus? Een gratis bus: aan het begin van de Universiteit van Exeter? Van de campus.Je moet om 8 uur of 10 uur coach gebruik maken van deze diensten.Let op, als u geboekt op zaterdag, coach, je krijgt nog steeds de vrijheid de shuttle op zondag, maar je moet je eigen accommodatie voor de nacht in Exeter.Als je van een man en coach je zondag voor je voorschot, vervoer naar het openbaar vervoer van Exeter? (dat wil zeggen de trein) en de daarmee verband houdende kosten.We zullen ervoor zorgen dat je de e – mail t ugg australia e annuleren.

Als je het afzeggen of op 1 september, je krijgt een volledige terugbetaling.

Als je het afzeggen na 1 september en 10 september, ontvangt u een restitutie.

De afschaffing van 10 september zal in de toekomst niet ontvangen terugbetaling ontvangen.

Als je de auto ‘s afspraak gemist, omdat je vlucht, we doen ons best om je bij de volgende bus.Als dit niet mogelijk is, maar je bent verantwoordelijk voor je eigen vervoer, en de bijbehorende kosten, in Exeter? Of op de campus.In dit geval, je zal geen recht op een restitutie.

Noot: in Heathrow zal er een internationale groep van de haven van Exeter met team 3, 4 en 5 op zaterdag en zondag, ze zal in het licht van T – shirts.Als je door de immigratie controle van je weg, bagage in de luchthaven Heathrow douane weet Exeter team laten zijn.Als je bij het einde van 1 of 2, alsjeblieft, rechtstreeks in de terminal 3.Laat tenminste 2 uur de tijd van aankomst en vluchten tussen een bus van je tijd.De coach laat Heathrow van externe terminal 3 en zal duidelijk “universiteit van Exeter.

Comments are closed.

Post Navigation