Inteplast verwerving van een deel van het pakket.

82013 / PR – nieuwsagentschap Xinhua / Group is blij om aan te kondigen dat met ingang van 1 augustus 2013, het is de verwerving van de activa van de onderneming – verpakking van een deel van de armonk, in New York.De overname van die in de Verenigde Staten, Pennsylvania, en de faciliteiten voor de productie van de Pueblo, Colorado.De productie – installaties zal volledig operationeel zijn en bij de inteplast faciliteiten blijven voor de Noord – Amerikaanse markt.De nieuwe onderneming “drie” plastic, het bedrijf zal een deel van de integratie in het systeem inteplast (IBS).

Deze overname, inteplast IBS verdeeld wordt in een plastic zak en catering – project is voor de markt en de particuliere labels en de grootste fabrikant van levensmiddelen.Trinity plastic, op zijn beurt, en de aanvulling van de onderneming minigrip Group die keten van ons zakken, terwijl de Lid PDS, en grote repertoire zakken en catering – project is ook door de PDS.

“Drie” namens de Verenigde Staten de verwerkende industrie en de essentie van de familiebedrijven, die de vier generaties van de familie en we waarderen het Freund erfgoed aan onze eigen bedrijven “, zegt dr. John Young, inteplast oprichter en voorzitter van de groep, om een dergelijke verklaring van de vereniging.Blij dat we in de Verenigde Staten en de groeiende groep verwelkomen wij ervaren de Pueblo deel van de verkoop van en de dienstverlening aan de klant en de organisatie van ons team, om de operatie.Door een combinatie van plan is de organisatie van de unieke voordelen voor afnemers een hogere waarde van diensten.Bovendien is de belichaming van ugg australia onze inzet om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het werk van de vervaardiging van Amerikaanse werknemers. ”

Jonge mensen zeggen, “in de afgelopen paar jaar heb ik veel respect voor de heer en z ‘n zoon Peter.Ten tweede, op hun collega ‘s en de werknemers zijn diepe zorg, ze zijn typisch voor de burgers.Ik ben vereerd om voortzetting van hun verplichtingen jegens de werknemers van de inzet en zal alles doen wat in mijn macht ligt om ervoor te zorgen dat onze organisatie, we zijn erfenis en met klanten en hun diensten voor lokale van de betrekkingen van de Gemeenschap.We willen een van de Verenigde Staten en de leden van de Pueblo de productiviteit in de Gemeenschap. ”

Volgens de inteplast groepen PDS divisie president, Mr jon, “dit is de persoon en de verdere investeringen in technologie, tonen aan dat onze inzet voor de industrie”.

Voor de “drie” packaging Co., Ltd, besloten de verkoop van de consumenten en van de particuliere merken. Division is een strategische, want dat maakt ze zich volledig in hun zware en professionele film divisie.Het pakket zal nog steeds gevestigd in New York en armonk, behouden de Rocky Mountains, va en Buffalo, New York plaats van productie., president van Trinity, gezegd: “dit is een voor alle betrokken partijen een win – win situatie.Het pakket zal blijven voor de ontwikkeling van de ope ugg australia rationele eenheden van de verpakking van het product en de industrie in de vorm van grote en kleine.Als consumenten, delen, kunnen we ons niet voorstellen een betere situatie dan voor onze klanten en werknemers door Dr. Yang en inteplast Management Group.Deze synergie – effecten van de transactie is van onschatbare waarde, maar dat is slechts een grote belangen van alle betrokken partijen. ”

Inteplast is uitgerust met moderne productie – installaties in Noord – Amerika, het is nu 40. En 10 opslagplaatsen.Het bestaan van de inteplast de centrale is de vervaardiging van overtuiging. “De groep is gebaseerd op de overtuiging dat we nog kunnen doen, is een eersteklas, heeft het concurrentievermogen van de industrie in de Verenigde Staten, “zei de jonge man.De oprichting van de groep inteplast was 20 jaar geleden, toen de soortgelijke operaties in het buitenland.De ugg australia overname van deze faciliteit is op basis van deze fundamentele overtuigingen verdere verbintenissen ugg australia volgens de Chen en jong.

Opgericht in 1991, inteplast – groep is de grootste fabrikant van plastic in Noord – Amerika, voor de verschillende producten van hoge kwaliteit.Livingston, New Jersey, inteplast groep drie sectoren (IBS) en het systeem van ge├»ntegreerde pakket% van de wereld volledig de behoeften van de klanten.525 hectare in de productie – installaties van Lolita, Texas is de meest innovatieve technische ondersteuning.Op deze website, dat is ze de grootste in de wereld van de kunst van de fabriek.Het vermogen van meer dan een miljard pond op de eindproducten per jaar.De productie van de fabriek en de exploitatie van 40 10 een pakhuis in de hele Noord – Amerika.

Comments are closed.

Post Navigation