In het internationale leven van studenten.

Hieronder vindt u een project op dit moment studenten vertelde ons, dat je een nieuwe lijst van studenten.Let op ugg australia , dit zijn voorstellen, maar de lijst is niet volledig en ga.De sleutel is om vooruit te plannen, en rekening houdend met de omstandigheden en behoeften van je.We bieden ook een aantal nuttige suggesties.

Voordat je begint te pakken voordat, je moet even je bagage en de luchtvaartmaatschappijen op je reis.Volgens uw uitkering, zullen we aan de volgende projecten en brengt u uw verblijf, als je meer dan één semester:

Je moet geen drugs.Je paspoort en visum, van een afschrift van de Bank en creditcard informatie, als je de bril dragen van een bril.

Een zonnebril en een bril, als je een bril draagt

Als je er niet zeker van of je kan of niet met jou in deze landen en de douane, verzoekt de

Een adapter / de adaptor kunnen kopen in Adelaide.

In het kader van waar heb je nieuwe kleren en elektronische producten in Australië kan worden beschouwd als een nogal duur.Veel goede tweedehands winkel, kun je kleren kopen en andere huishoudelijke artikelen, dit is nie ugg australia t ongebruikelijk.

Want de wereld is een verandering van de plaats waar je kan reizen om te controleren of de adviseur. Waarschuwing, of via andere landen, op je reis naar Australië.Controleer uw land het huidige voorstel passagiers.Je kan ook de toegang tot de Australische minister van buitenlandse zaken en handel op de website voor toeristische informatie, Australië.

En uw bagage controleren de betrokken luchtvaartmaatschappijen.

Ervoor zorgen dat je met je bagage.In Australië geen portier, en de komst van de universiteit en het persone ugg australia el kan niet om je te helpen met de bagage.Maar, er is een vliegveld kar beschikbaar.In de nationale luchthaven moet een kleine vergoeding.

In het vliegtuig, draag comfortabele kleding en schoenen, vooral als het gaat om een lange vlucht.

Niet voor vreemden om de percelen of op de luchthaven in uw bagage.Als je wordt gevraagd voor een vriend of familielid iets geven, om ervoor te zorgen dat de inhoud van uw persoonlijk heb.

Duidelijk met je bagage.

Beter om niet meer dan 5000 dollar in contanten in Australië.Als je dat doet, zal je nodig hebben om een verslag over de komst van de contante transacties bi ugg australia j de douane.

Bij aankomst in het, je moet het invullen van een formulier voor het aanvragen van de immigratie en de douane.Deze zullen de komende afgegeven aan alle passagiers.Je moet het opgegeven douanekantoor formulier vermelde verboden voorwerpen.Zware straf kan gelden voor een valse verklaring.

Comments are closed.

Post Navigation