Ik heb het

Weet je, sommige mensen ziet eruit als dieren?Oké, dat ben ik.Ik zag nooit een hond of kat, ik hou van me.De kat is meestal op m ‘n schoot een snelle huisdieren of twee katten voordat een paar minuten de tijd.We hebben een dierentuin komen, ons werk, hebben ze een nieuwe moeder en kind de hele dag kangoeroe verstopt in haar hut.Tot ik er aan, maar toen sprong ze het hek, kleine man uit z ‘n zak laten voor het verkrijgen van een beroerte achter de oren.Als dat niet genoeg is, hebben ze besloten om m ‘n schouder zit geweldig heeft de papegaai, zelfs als ik terug naar m’ n Bureau wat werk te doen.Hij zit in m ‘n schouder om drie uur mijn Golf shirt maar één keer.

Dat weet je al over pinguïns bijt in mijn verhaal.Als je m ‘n eerste blog gelezen.Schattige kleine kont pinguïn, volgen deze idioot me beschermen van z ‘n vrienden.Een goed gevoel.

En dan heb ik een keer bijna in mijn grote zus bent, in mijn grote zus hadden de meeste weekend reed en gooien ze een gedroogde s ugg australia tront (het is duidelijk weg appel oorlog is erg populair toen ik ugg australia bijna mijn maker ontmoet.Een van haar collega racer opleiding vier paard genaamd satan (oké, ma belde Sophia is in 10 jaar, satan, lijkt meer geschikt).Ik wachtte tot ze zwaaide naar me, en ze heeft me verzekerd dat paard is rustig en tevreden.Als ik niet meer in de lucht en ik geloof dat mijn hele linker onderbuik.Ik kan je een ding vertellen.Soft.

Godzijdank, ik genoeg om je te zeggen dat het feit dat veiligheid, ik heb mijn kont voor ik de olifanten.

Toen ik naar Afrika met een maand, en besefte dat ik al een jonge jongen gaan reizen, zullen veel mensen bezorgd over mijn gezondheid te dromen.Ze zei dat ik van dieren houdt, houdt van dieren, maar ook tegen mij.In Afrika ten zuiden van de Sahara, op de, ontmoet ik eindelijk mijn maker?

We zullen geen problemen door middel van een capsule de nijlpaarden.We gaan golfen in Zimbabwe en afhankelijk zijn van onze caddies laten we v ugg australia er van de gevaarlijke (hoewel ik eigenlijk op ongeveer 10 meter, de kleine krokodil, weet dat hij zal wel lachen mijn Golf spelen, want hij lijkt het niet erg te vinden ik).Ik keek naar een olifant dreigde te vragen ons de kosten.Ik nam foto ‘s van foto’ s, omdat een kleine Buffalo klom bij ugg australia horen.Ik in de slang en de leeuw jagen. Alleen een mes en een tijdschrift.Oké, ik heb de laatste twee scenario ‘s, maar je hebt een punt.Dit is het, moet gebeuren.

Ik dichtbij, heel dichtbij een cheetah en in Namibië.Mijn kat.Maar ze zijn allemaal tam, een paar jaar van hun leven, als ze een GAAP of uitbreiding, zie je de klauwen en tanden, weet diep van binnen, ze is nog steeds een zeer indrukwekkende jagers doden om te overleven.

We hebben een grote kat, enerzijds, de zonnebril van onze reflectie schrikt een humeur, kat neer te zetten we sandalen, als de kat bepalen wat ze willen en ze vertelde mij dat.En ik heb nog steeds een paar sandalen.

En toen ik daar zat, net uit een huisdier een grote kat, een moe van de hele dag blijven liggen, we zitten allemaal in mijn dronken een glas bier, ik leg de fles neer, hij stond daar en keek naar m ‘n raam.Hij zal op z ‘n ruwe met schuurpapier als tong lik m’ n been, besloten alle haar neus in mijn knie.

Comments are closed.

Post Navigation