Ik heb genoeg, lang

Hallo, vriend.Weet je wat?Ik, ik heb onlangs onder de duizendpoot lul.Zie je, nu ongeveer 2 weken, ik heb deze verkoudheid, ik kan niet schudden.Ik probeerde alles soep eten, drinken wat zonneschijn niet helpen.Hel, ik voel me vreselijk, ik ben nog niet genieten van de heerlijke mgd in de vier dagen, als je weet wat anchower Jim, dan weet je vast heel ernstige dingen.De problemen op het gebied van de gezondheid boven, mijn auto is nog in de ongeveer drie weken na de grote storm.Ik was vorige week eruit, slechts ongeveer 300 dollar waard is.Kijk, het is niet dat ik een luie kont, maar ik zal een uur duren om het scheppen, niet beginnen.Dan neem ik alle woede en naar binnen, en de volgende dag.Een paar dagen, en ik moest het schep eens want ik heb de ploeg.Toen ik ziek was, en toen ik het met mijn ballen bevriezen, om m ‘n auto.Gewoon om je te laten zien.Z ‘n hersens wil weten waarom het niet begonnen.Het is bevroren, zeker, maar het stopt nooit.In een poging om allerlei dingen na, met inbegrip van onder de motorkap van een föhn, vier uur, en ik besefte: ik moet een reeks nieuwe bougies.Een snelle reparatie van 20 minuten, zal ik het op mijn manier.Het enige probleem is, ik moet ook een nieuwe moersleutel, omdat ik het verpest heb met een schaal.Ik wil hem bellen om te zien of hij me kon helpen hem.Het probleem is, als het maar uit, als ik probeer moersleutel in kom, is eigenlijk zijn.Ik vergat dat ik het geleend.Ongeveer vijf minuten na de mooie woorden, ik heb lang om me op te halen, kunnen we naar de winkel en koopt een nieuwe.Ik had beloofd om hem te kopen.Die muis.Lang heeft hij tijd in het verleden, toen hij in mijn plaats, het was donker.Ik heb veel, maar hij zei dat alle winkels open is, want zij moeten voldoen aan de eisen van de klant.Gelukkig is in z ‘n reet, de winkel is open.Ten eerste, we gaan naar de winkel voor au ugg australia to – onderdelen, daar heb ik de bougies.En dan gaan we naar de winkel gaan dopsleutel.Alle tegelijkertijd niet stil, ron, maakt mij echt kwaad.Als we naar de winkel, ik ben een ezel haar, van de spelen is een heel iets anders.Ik wil niet te lang hangen in de winkel, dus hij wacht op me in de auto naar de moersleutel.Ik heb twee van de goedkoopste, omdat ik zei dat ik kocht een lang, ook.Ik ga terug in de auto, laat de sleutel in ron, dan rijden we terug, hij en de hele tijd over domme dingen als hij is, hoe hoger de killer instinct, maar een black – out, is er niet meer.Dit laatste punt wil ik nog vrij lang, maar hij is mijn een gunst, rijden, ik wil niet onbeleefd zijn, laat ik zeggen, de ogen uit.Hoe dan ook, we in m ‘n auto verschijnt op de motorkap, en naar het werk.Ik weet dat ik het geld is voor de bougies, want ze is bijna onmogelijk.Ik heb ongeveer 15 minuten voor jezelf een hernia. Met het oog op het verkrijgen van de eerste vonk, en zo is het aangetast.Ik heb een tweede, ron nog steeds praten, maar nu is hij over deze ouwe woont hiernaast is een beetje ondeugend.Ik sloeg op de stekker en begon toen dopsleutel aan komen.Ben ik gek, met name in ron, wie gaat er voor degenen die de helft van de grootte van de verpakking, de wiet.Ik zei hem dat ik m ‘n nieuwe dop ugg australia sleutel gaf het me.En toen realiseerde ik me dat ik nog een moersleutel, en dat is een van mijn mensen kan helpen.Het duurde even zeggen dat het me spijt, hem te behagen.Toen ik vroeg of ik z ‘n moersleutel l ugg australia enen.Hij wilde voor een minuut of doen alsof het wil, dan als, “nee, dan breek je het ook een.”.Ik sloeg de motorkap, en dan naar binnen gaan, laat hem rustig, denk aan wat hij gedaan heeft.Tien minuten later, ik keek uit het raam, hij is weg.Om een lang verhaal kort, lang voor ik poep in de lijst van een grote manier.Hij moet het weten, want hij heeft nog niet geweest.Als je hem ziet, zeg hem dan dat ik hem zocht.Nu, ik zeg niet dat ik moet z ‘n kont schoppen, we hoeven alleen ugg australia maar een gesprek.De lucht, zo te zeggen.De auto is nog niet weg.Het enige wat ik kan om het naar een Wes “bom” het te duwen.Hij is een acteur, niet zo ‘n waardeloze klootzak ron.Denk er nog eens over na, ik moet hem een pak slaag geven, maar niet met hem praten.Dit is een verrassing.Magisch realisme verslag waarschuwt dat de vrouwen een verhoogde incidentie van tranen over de hele wereld.

Comments are closed.

Post Navigation