Hoe organiseer je huishoudelijke begroting

Hoe vaak zag je magazine, dat alle nette kleine producten, bijdragen aan de organisatie van je huis en dacht, “Ik kan de organisatie als ik het, maar ik kan het niet veroorloven?

Iedereen in de één of andere manier met die gedachte.Wil iemand de reactie van de organisatie, op zoek naar een manier om al hun bezittingen en onder controle te krijgen, mensen geven echt om hun huis is wat het lijkt.

Ik wil alleen maar, ik zal het je laten weten, je kunt veroorloven.Natuurlijk, dat zou alles en met cutsey container en alle goede verdeler van de container is goed, maar hoeft niet te gebeuren.

De beste manier om de organisatie en het behoud van de manier is om je tijd met je hebben, of om de minimale project, en je moet beoordelen, en wat wil je gebruiken voor het permanente organisatie.

Is er nog iemand die iets wil hebben verschillende maten van de container vonden dat ze de helft niet nodig, ze kochten, ze moeten nu duidelijk maken hoe het organiseren van containers.Ziet eruit alsof hij een lange tijd om een doel te bereiken, met name wanneer de doelstelling is de organisatie en geld besparen.

Laten we met een linnenkast is gevallen, en we moeten in overeenstemming met het project en de omvang van alle te organiseren.We hebben handdoeken, lakens, tafelkleden, tafelkleden en deken in mijn kast, van de plank af.God, waar gaan we beginnen.Het is een chaos, dat is niet mogelijk, om te zien hoe het ging op zoek naar een beter, maar niet veel geld heeft gekost.Je had het mis.!

Ten eerste, moeten we alles in de kast, en leg het op de stapel “als”.Wat is een “als” artikelen?Laten we eerst van dit stuk papier te beginnen, we hebben 4 sets van de volledige omvang en 4 sets van de dubbele standaard s ugg australia tuk, dus nu weten we dat, we hebben 2 doos groot genoeg is om een geheel van tabel 4.Nu is dat niet moeilijk?

We hebben zes, de omvang van de badkamer handdoek 6 3 vingers die handdoek.De handdoek in de ring van de maten van geen betekenis is, ugg australia we hebben niet genoeg een, dus we moeten 2 dozen.Een bijpassende handdoeken en een andere voor 3 vingers handdoeken, kopen we een voldoende grote opslag in een extra handdoek 6 handdoek.Dus op dit punt, we hebben vier dozen.

De volgende stap, we hebben een doos nodig en een tafelkleed voor tafelkleden en gr ugg australia ote dingen in de winkel, de deken.Dit is wat je moet doen is je een kopen, kopen, een vacuüm zak groot genoeg is om alle vier de deken.Neem een deken in de zak, in een vacuüm slang, en de lucht er uit te halen.Nu, je moet een klein genoeg voor containers, het zal net op die plank.

Ga naar de winkel om 6 dozen, dit is over d ugg australia e omvang van het poeder 1 liter.Dit is genoeg voor grote projecten.Als je voelt dat je moet de doos, je kunt inpakken van papier, van strips uit de krant, papier of plastic verpakking ze weggooien met het tafelkleed.

Nu heeft een papieren etiket geplakt, om ervoor te zorgen dat je weet wat de interne, zolang de stond te kijken naar de doos.Schrijf je het etiket; de volledige omvang van de lakens, het dubbele van de lakens, handdoeken in de badkamer. Je vingertoppen, handdoeken en, tafelkleden, tafelkleden.Je hoeft niet de etikettering van dekens, omdat ze in een duidelijk zien dat de door een vaartuig.

Comments are closed.

Post Navigation