Hoe je je leven organiseren, om het werk op een dag vallen

Aan je dieet en lichaamsbeweging, slaap je voldoende energie (Foto:.

Was de grote depressie.Die drie uur met een energie van martelen we elke dag.Maar helpen vergeten suiker eten en koffie, het is al over het creëren van goede energie, zie je een dag.

Wij hebben u gisteren in uw leven voor het beheer van de energie in de methode, vandaag hebben we bijzondere aandacht besteden aan het door de daling van de energie die middag.Negen van de tien van het personeel van het Bureau toe aan de recessie van energie, volgens de yougov Lucozade wederopstanding.

In feite, erkenning van een kwartaal op het werk te slapen, omdat het.Dus je bent n ugg australia iet alleen, als je al een middag dutje in het toilet.De daling van de gemiddelde energie per jaar geschat 24 niet – productieve dag.

Woensdag is duidelijk de meerderheid van de werknemers van de dag om vermoeidheid van de gemiddelde tijd tot 47 minuten.Dus wat kunnen we doen?

Professioneel tennis spelers en trainers voor Oliver Gray nu coach personeel van het beheer van de energie en z ‘n klanten, met inbegrip van eBay, Lloyd en kleding – witte dingen. “Mensen realiseren zich niet d ugg australia at er nog een reden om drie uur in de middag, ze heeft de recessie van energie, “zei hij,” dat een manier om het te vermijden. ”

Grey methode is in de zeven slechte gewoonten te veranderen (beheer, voeding, sport, slaap, het gebruik van technologie, het laden en het evenwicht tussen werk en privéleven). “Hij zei dat er meer energie dan de gezondheid en voeding, “zei hij.”In deze zeven belangrijke gebieden van het dagelijks leven van de verandering van gewoonten, kan je zien dat je energie, creativiteit en productiviteit van de grote vooruitgang geboekt.

Grey zei dat slaap is de basis.We leven met ongeveer een derde in bed, “zei hij.”Dit recht is in je leven, je een derde, dat de andere twee derde van een gemakkelijker te maken.Je slaap kan bijdragen tot een verbetering van de aandacht, geheugen en het oplossen van problemen, die het belangrijkste deel van je werk is op.

Als je in een dag, moet aandacht worden besteed aan de kwaliteit van het werk van je.Uit onderzoek blijkt dat, als je op het werk niet doen en niet één ding, als je de efficiëntie moet je hoger dan 40.En de tijd voor de planning van je dag.Als je ugg australia de energie van hoog niveau, dat wil je zorgen voor een belangrijke vergadering of projecten die de gewone post, en dan later.

Diervoeding speelt ook een groot deel van het.Slecht ontbijt, lunch en cafeïne, koolhydraten van invloed zal zijn op de middag van hoge energie. “Grey zei dat de voordelen van een gezonde voeding en voeding, kan worden verbeterd en de verbetering van het immuunsysteem het karakter van een concentratie, vermindering van de dagen ziek.

Hij zegt ook dat we een luie mensen. “Ons onderzoek blijkt dat de werknemers in het algemeen is zeer actief en “grijze”.Deze week in de 168 uur duurde, 143, een uur, een week niet van sport.Sport kan ons meer en meer gelijkheid, waardoor we voelen. ”

In een week tijd, is uit het onderzoek gebleken dat de werknemers in het algemeen in een voor de computer en de zeven mensen die TV – kijken kost 40.We brengen zoveel tijd door in onze mobiele telefoons, laptops en iPad en sociale media, en de buitensporige gebruik van technologie kunnen we kabel en verbrande “, voegde hij eraan toe.

Grey zei dat het de belangrijkste taak van de werkgever, en praktijken die de gezondheid en onderwijs van het personeel.Hij dringt er bij de bedrijven zorgen voor een uitgebalanceerd eten uit de automaat, werknemers, laat de trap gebruiken en geen lift zelfs de uitwisseling van koffie en koekjes en fruit conferentie in kruidenthee.

Grey zei: “de ondernemingen aan te moedigen periodieke werkprogramma, en in het fitness Center van het Bureau of kortingen voor de uitdaging.

Hij voegt daaraan toe, dat in de afgelopen vijf jaar, is er een grote verandering in gezondheid en energie.De mensen hebben te lijden onder te veel druk en ugg australia stress, als je energie niet goed. Hij zei: “hij zei, dit is erg moeilijke uitdagingen.

Nu de mensen beseffen dat het noodzakelijk is om voor mezelf te zorgen.Wanneer het bedrijf een positieve houding aan te nemen, de gezondheid van de werknemers en de energie, het is een win – win situatie voor particulieren en bedrijven.De grote individuele belangen en de gezondheid en energie en de winst van de onderneming en het verlies van werk van lage niet gelukkig meer investeringen, meer productiviteit van de werknemers.’win!De energie op uw werkplek.

Oliver grey kan een uur in je kantoor, de samenstelling van onderwijs, met het oog op een betere energie.De met de nationale.De aanbevelingen van de grijze amarant POPs.De noten van kleine deeltjes, is een bron van eiwitten, calcium en ijzer, vezels, tarwe.Ze toegevoegd aan vruchtensappen of havermout.

Voordat u begint te werken, denk aan je houding.Verlaten zware tassen, niet met de bus of trein.Kijk

Comments are closed.

Post Navigation