Hoe een slot te openen rits de zak

In hoe deze video zal je leren hoe een slot te openen rits de zak.Dit is zeer nuttig, als je van plan ee ugg australia n reis, vergeet je bagage – slot en sleutel.Wat je nodig hebt is een gewone pen.Verwijder het deksel van de pen.Tussen de in druk uit te oefenen op de rits.Als je door een open, dia ‘s pen weg van de bagage.Dit zal uitpakken, heb je toegang tot het hele interieur.Als je klaar bent, kan je met een pen of – om het terug te krijgen.Het zal goed op slot.De video, als u bent vergeten een slot, uw bagage is hoe gemakkelijk toegang hebben tot uw bagage.

Deze video is over het gebruik van de vuilniszak toegevoegd water in de woestijn.Heb je een boom, het kan eten, maar is niet giftig, open je de vuilniszakken, zet het op de tak, met bladeren en doe hem open.En dan neem je een klein touw, neem de tas vast een hoek in de tas, dan is het vinden van een zware dingen, dat in het kader van een tak.Je moet ervoor zorgen dat de hoek van de zak is, al het water gaat naar de hoek.Wanneer je me een zak met water bent, kun je een gat heeft een gat, en laat het water naar je kop lopen, of wat drinken.

Zijn er v ugg australia eel gevallen een tas, portemonnee, jas, enz. In het geval van de rits niet kan functioneren, of jam.Dat is de rits moet vervangen, maar in het algemeen kan worden vastgesteld met behulp van een eenvoudige techniek.YouTube gebruiker mediamason weergegeven in een eenvoudige structuur veranderen. De resultaten van de rits vragen hoeveel en hoe dit probleem op te lossen.Hij is vastgesteld (“de rits tanden”) en de glijder (*).Meestal, als ook door de rits dicht rits, het samen.Soms is de rits niet dicht, open, aan beide kanten van de weg is.Mediamason blijkt dat dit normaal is.

In de wereld van vandaag, zal je nooit is zo veilig mogelijk, en in ieder geval tegen een doorbraak is een goed idee.Een door een open raam, de dief is moeilijk te breken in je huis.

Heb je de nacht slapen, weet je raam is veilig.

De keuze van een geschikt voor je sluit.Opties met de nadruk op de stopt het raam op slot, glijden, en sluit de ramen vergrendeld zijn.

In het raam van de baan of de vensterbank selectie plaats, zoals je dat slot.

Tip: vaststelling van het slot om het raam dicht, of de beperking van het raam.

In de haast van de luchthaven geen bagage labels, en een rol tape in de buurt?Ducttapestuff redt de dag van de training van het creëren van de bagage label van plakband.Deze handleiding is de functie van het onderste deel van een interessante, creatieve manier lezen voor je op je eigen merkteken.

Deze handleiding over hoe de bagage van de band. En een merkteken is ducttapestuff veel video première, hoe maak je het meest wat handig van plakband, met inbegrip van de houder van de tas en portemonnee, geld, en creatieve manier om je te onderscheiden van de individuele nieuwe pijp.

Mechanisch slot in het oude Egypte is de oudste artefact, en in de ruïnes van Nineveh gevonden in Mesopotamië, Assyriërs, een oude stad, dit is in de Tigris is nu in Mosul, Irak.Dit is een geavanceerde moderne sloten, lijdt het geen twijfel dat de slachtoffers van vandaag sluit de verdragen sloten, net zo gevaarlijk.

Hoewel het alleen klinkt als een sluwe en criminele activiteiten, het is eigenlijk een soort vaardigheden, elke aspirant – slotenm ugg australia aker moeten leren, niet alleen de steun van de gestrande chauffeurs met de sleutel in de auto van het slot, maar.

In deze video tutorial hoe het publiek open leren, bijna alle deuren, een eenvoudige slotenkraker truc.Open de deur voor het begin.Om dit te bereiken, de behoeften van de gebruikers met een mes, een hamer, een Koevoet of een andere instrumenten kunnen snuffelen.Schuif instrument door de deur te stoppen.Als je de deur niet open, en de invoering van een dunne, scherp voorwerp, zoals een mes of een credit card, en door mid ugg australia del van het slot.Nu de deur open.Deze video zal gunstig zijn voor die per ongeluk verloren een sleutel, wil leren ontspannen, open de deur.

Comments are closed.

Post Navigation