Hoe de verpakking van de bruine zak

De kinderen van de school moet de eerste is het gebruik van de bruine zak dekken van hun boeken.Hoewel de plastic dop, in verschillende omvang kan nu makkelijk verbergen boeken en boeken, maar ook scholen de handhaving van de traditionele bruine tas.Afgezien van de traditionele en de goedkope bruine zak, een bruine zak ook goed op papier, want het is heel makkelijk te versieren.Dit is hoe het is.

Cut.De bruine zak is meestal van boodschappen, worden gebruikt voor de verpakking van de goederen zijn.Dus ze is niet duurzaam papier.Deze open maken en verwijdere ugg australia n van de make – up op de bodem zakken, zodat je een solide rechthoekige bruine tas.

Positie.De volgende stap, je boeken, je zal in het midden van de rechthoekige vaste tabletten zorgvuldig dekking en de positie van de bruin papier.Een bruin papier in een versoepeling van de kant van de boeken, en met de rand, er is genoeg ruimte voor de omslag in de tas.Aan de andere kant en bruine papieren zak, pak het aan de andere kant weer gevouwen papier, aan de rand van de afgrond.

– de bovenste en onderste.De volgende stap zal je moeten snoeien, boven – en de onderkant van de omslag.Heb je een schaar en een potlood.Een potlood een diagonaal, van boven de Top van de laptop, in de buurt van de ruggengraat.Doen beide partijen, dan heb je het deel van papier, in de buurt van de ruggengraat tonen.Op ugg australia de bodem van de herhaling van dit proces een deel van het boek.

– huid.Als een regio worden geknipt, je moet snoeien in het laatste deel van de hoek van papier is in de buurt van de huid.Je moet het scheppen van een diagonaal van de overtollige huid op de Top van de laptop, op de hoek van papier, gevouwen op de hoek van de laptop.Met een schaar die schaar beneden, op de laptop van de boven en onderkant van de horizontale lijn als de drie zijden van de driehoek, kan je uit de hoek te verwijderen.

GevouwenNu, hoeken en ruggengraat zijn door, met boven – en de onderkant van de huid in een boek, je bent gedekt.In het boek op de rand van een vorm van moet blijven.Zoals meestal het geval is, zal dit door het eigen werk, maar je kan ook extra tape op de hoek van de boeken, om ervoor te zorgen dat deze.

Het gebruik van andere soorten papier.Naast de gebruikelijke bruine papieren zak, je kan ook gebruik maken van de kranten ugg australia en stripboeken ter dekking van de laptop.Weet je nog, wie deze zal vies van je innerlijke vertrekt… En je kleren dragen, je boek.

Een bruine tas ugg australia , je kinderen kan het boek naar de school gaan, zonder zich zorgen te maken over de vlekken op de waardevolle boeken en krassen.

Comments are closed.

Post Navigation