Hoe de organisatie van plastic tassen

Stap 1: ik zak sorry orde vreemd maar plat uit helemaal met een handvat.- 1 / 3 of vouwen in beide gekoppeld aan het handvat.Ik heb al mijn tas in de andere zak, en hij heeft ze allemaal Opgevouwen.Ik heb de witte kleur, Mercadona,.

Dit is mijn in een project, wanneer ik weet wat ik wil doen met wat voor een deel van de tas.Is er een teken va ugg australia n ve ugg australia el zakken, slechts één aspect, dus ik wil alles samen.Geen teken van de rest van de verpakking kan worden gebruikt voor de achtergrond.

Gooi de tas plat.De zak die de bodem onder het handvat van de sluiting en, de verzegeling en eraf.

Uitbreiding van de partijen en plat.De tas van kant en aan de andere kant van de ugg australia markering gesneden.

Nu heb je een duidelijke werkt en een duidelijke afdruk op, want ik zal ze worden ingedeeld.Vouw ze, en dan slaan ze, of ze nu gebruiken.

Stap 3: dit is nu mijn kleine winkel

Ik moet het begin van een nieuwe collectie.Ik heb al mijn tas in de andere zak, en hij heeft ze allemaal Opgevouwen.Ik heb de witte kleur, Mercadona, ugg australia duidelijke en ondubbelzinnige en patronen, drukken, en het drukken van de witte.Tadaa

Comments are closed.

Post Navigation