Hoe de organisatie van de portemonnee en handtassen

Hoewel ik jaloers op die met een portemonnee van de organisatorische vaardigheden van vrouwen.Ik heb een paar (veel) zakken, elk met een ander doel.De tas is het meest op ugg australia windende onderdelen te kopen en te dragen, maar als een systeem dat kan snel een puinhoop.Als je je bril op je andere zak rond de hele dag, begrijp je waarom.Maar je kan een hoop hebben de volgende hint portemonnee en handtassen te handhaven.

1.Elke plek op elke plek.Als van een portemonnee veranderde in een andere tas, nam de eerste zak inhoud rechtstreeks in een zak.Als je zeker weet dat je je portemonnee is altijd in de rits gedeelte, en dan, als je het op ieder pakje van je moeder.Het zoals het verplaatsen van: als je je spullen niet meer uit je keuken, potten en pannen naar je nieuwe slaapkamer kast, stop je ze in de nieuwe keuken, waar ze thuishoren.

2.De indeling van je spullen.Sommige artikelen is absoluut noodzakelijk, maar op wanneer je tas zou gaan.Sommige mensen zouden gewoon naar je werk, sommige mensen in één nacht, en je de hele dag in de zak met reizen.Dit is een manier om dingen in de geest van de organisatie, zodat hij niet op tijd op het werk en om rekening te houden met de noodzaak om uit eten te gaan wanneer je plan voor de dag met inbegrip van de rapporteur, die dit kunnen doen.

3.Een knuffel, simpel.Wanne ugg australia er je hier weg kunnen onnodige dingen in je huis, je kleding, of elders) je moet er voor gaan.Onnodig om te zeggen, dat als de inhoud niet te veel tijd, het makkelijker in de zakken van de inhoud.Dus alles uit je tas zien.Heb je dit allemaal nodig?Heb je met dit alles?Je zet het in je tas al lang een reden, niet langer van toepassing is?Als niet, zet het op andere plaatsen of de volledige afschaffing van het leven.

4.Altijd schoon.De ideale situatie is, als de dag dat je terug bent, heb je een seconde leeg je pakje kauwgom papiertjes, en van de ontvangst.Als elke dag te veel en in elke week een keer proberen.In je tas en minder onnodige dingen niet voor de overdracht of op andere wijze behandeld als veranderingen in de portemonnee.

5.Laat niets achter.Probeer niet om je niet met iets.Interessant is dat er 20 dollar op een zelden gebruikte handtassen, wil je naar een andere van een pakket van drie of vier alles, niet als een zak.Je moet de dingen in je zak, totdat je ze naar een andere plek, tenzij je thuis of in je lichaam gebruiken.Voor het project niet meer kan worden verspreid, ze, ze zullen vinden als je po ugg australia rtemonnee tijd meer veranderen.

6.Weet je waar is de tas.Dit is niet een probleem, in de studio, maar als je er meer dan één kamer je zakken kan lopen.Ze moeten op één plaats, hoewel het meest kwetsbaar zijn.Je weet dat je ze moet alleen in hun plaats kunnen vinden.

7.Zakken van de strategie.Het is eenvoudig om al je kleine posten kleine tas in je tas.Een make – up van een zwerver is dan mobiele lippenstift, poeder poetsen, makkelijk, allergie medicijnen, en een pepermuntje.

8.De portemonnee van strategie.Als je altijd alles wat je nodig hebt om een zeer kleine zakken, kun je gewoon die tas een grote, als je nog steeds wilt brengen van die documenten of extra schoenen.Als je het pa ugg australia kket heel klein, elke keer als je een grotere keuze, is het niet nodig om het leeg.

9.Dubbele strategie.Sommige vrouwen houden van gewoon om bepaalde projecten in een grote tas, het tweede zakken.Als het lekker, het gemakkelijker kunnen worden met een tas, afgezien van de tas.Voor sommige van deze methoden is makkelijker dan de organisaties voortdurend over en weer.

Comments are closed.

Post Navigation