Hoe de organisatie van afval?

Dit is het laatste wat je krijgt misschien een jaar van de ruimtelijke ordening.Je zou naar de keuken of reorganisatie van de keuken, of de kelder aan het opruimen, maar het leven is heel druk, maar het is nog niet gebeurd.Maar waarom zou de grote ruimte schoon te maken?

Je kan nog steeds je huis, door eenvoudigweg de vervelende kleine werk.Een aantal klei ugg australia nere werken in feite brengt je een van de beste resultaten, omdat ze niet alleen het opruimen van een probleem dat u ruimte, elke keer als je het ook zien, maar het geeft je een goed gevoel, het stimuleren van je volgende baan.

De organisatie van het sneeuwbaleffect van je ruimte is heel effectief.Het kan langer duren, maar je moet toegeven dat het heeft je jaren van afval, moet je schoon, dus laat haar wat tijd om het te ve ugg australia rwerken het aanvaardbaar zou moeten zijn, ook al is het maar een kleine ruimte – tijd.

In plaats van een te grote, zal het nooit doen, te beginnen met de kleinste, zoa ugg australia ls afval van La.

We hebben een veel waren in de keuken, maar je kan in de gang, slaapkamer, zelfs in de badkamer.Weet je welke lade. Ik bedoel, een huis met punaises, elastische band, pennen, potloden, gebroken kaarsen, een zaklantaarn en falen van de batterij.

Oké, als je maar kan ook op een grotere taak krijgen, waarom niet in deze ruimte afval, te beginnen met het organiseren?

Je vuilnis la persoonlijkheid is?

Als je alles wat je nodig hebt een blok, dan kan je voor een uur.Dit is mijn begonnen, maar veel van de projecten later toegevoegd.)Je moet beslissen of je iets nodig van de aard van het besluit, zal je de aard van de investeringen.

La containersyou kan vele vormen van opslag van online la voor je iets wil opnemen.Vanaf het begin goed naar deze ruimte is wat echt kijken.Als je besluit om de omvang van de posten opslag van grote of kleine zoals punaises, misschien een beetje van beide.

Koop wat containers (het eerste, dat je er klaar voor, dit is diep genoeg in huis je artikelen, maar het zal voor je wil gebruik maken van La.Genoeg, aan de andere kan ugg australia t, zodat ze niet aan het einde van de dia ‘s of het openen en sluiten van de lade, snel.

Stap 1 la eruit en leg het op de tafel en bed te vergemakkelijken, op je plaats.

Er is een vuilniszak en ruimte te vergemakkelijken, zodat de goede dingen.Nu keer op keer halen, of gewoon van het in een krant (er is brood en stof, dat de bescherming van het oppervlaktewater kranten).

Kijk naar dit project snel en meedogenloos.Ik volgde altijd de vijf seconden regel.Kijk het dan snel besloten om de 5 seconden of verkopen.Er is een doos of tijdelijke ruimte.

De terugwinning van afvalstoffen van batterijen (de meeste elektronica winkel), nu niet zo moeilijk?Heb je zin om dit te doen voor een lange tijd, moeten er zoveel je kan gooien.Als je genoeg batterijen, je kan ze verpakt in een rits de zak en breng ze naar uw lokale elektronica winkel voor recycling.Om te voorkomen dat ze in de vuilnisbak.

Als de batterij in je lade drijft, alles wat jij je kunt herinneren, is het zeer waarschijnlijk dat je ze dood, haal ze hier weg.

Stap 2 schone parallelle la

Giet het in sommige kranten, of zet het in een vacuüm, maak het schoon.Het is een geweldige hoeveelheden stof en vuil en afval, worden vastgesteld in de ruimte in de loop van de tijd.

Als nu de lade, foto ‘s, misschien moet je een goed doel, spray, uit een olie of vuil.Dan kun je beslissen of je de bodem van het papier en papier samen om het netjes en schoon.

Stap 3: je schip, zet ze klaar, zet ze in de lade, laat ze allemaal goed.En het interessante deel begint.Zet alles terug op deze manier, dat je weet waar alles staat.De kaarsen en de lucifers samen, bijvoorbeeld, ben je daar in het donker, een black – out.

Het behoud van een goede batterijen, en kleinere projecten, zoals de punaises, kleingeld, of iets anders, je wilt blijven.

Mengen en die container

Je kunt in de winkel voor de dollar, of je kunt gaan winkelen op het internet, de afscheiding of container vinden verschillende voordelen te behouden in deze ruimte.Als alles in huis hebben, zal het makkelijker maken om het netjes.Doe je het om de goederen aan de rechterkant van de container of van een gedeelte daarvan.

Je zal je in deze ruimte hebben ontdekt wat verrast.Je maakt altijd.Ik weet in mijn huis een elastische band.Onze kranten gebruiken voor één, ze zijn beschikbaar, maar in de rommel la veerkracht verstrikt geraakt in alles, alleen in een grote chaos.

Comments are closed.

Post Navigation