De internationale studenten voor te bereiden op de tas ophalen

Diona CHU in de jeep, islamitische campus internationale vertegenwoordigers van de studenten, dat studenten voorstellen teleurgesteld.

In de Jeep islamitische campus internationale studenten een ontmoeting met de vice – Voorzitter, professor eerder deze week besproken voorstel in februari aangekondigd.

Volgens mevrouw Zhu, op de campus van de studenten beginnen na te denken over de keuze van onderw ugg australia ijs en alternatieve regelingen, met inbegrip van de ove ugg australia rdracht naar de moord in monash Metropolitan campus Caulfield en Clayton.

“Tijdens het forum, dat we eigenlijk aan de hand van een student, wie had gedacht dat de campus verlaten, als het voorstel van de Commissie zal doorgaan, ongeveer 70 van studenten in hun handen.

“Voor internationale studenten, we verwachten, is de reputatie ugg australia van de universiteit.Onze manier van reizen van huis naar AustraliĆ« te leren leren, we willen in de beroemde school, “zei ze.

MS. Zei dat ze het moeilijk vindt om hun vragen beantwoorden, omdat de informatie beperkt is.

Dr. Harry is ook een lange tijd in de Jeep in monash County mee naar de nieuwe universiteit van de Academische Raad en de overgang van een rapporteur.

Hij zei dat de nieuwe entiteit zal nog steeds kunnen buitenlandse studenten aan te trekken, is zeker, hij k ugg australia an de oprichting van internationale partnerschappen op te vullen door een mogelijke internationale studenten van de Churchill.

Hij zei: “Ik heb door de jaren heen tot een complexe netwerken in heel AziĆ«, vooral op basis van de betrekkingen tussen de leverancier en de Universiteit van onderwijs”, zei hij.

Comments are closed.

Post Navigation