De internationale situatie van de gezondheid van vrouwen

Tranexaminezuur (hemostase slechte acid) is een nieuw medicijn heeft onlangs een zware periode kunnen worden behandeld.Tranexaminezuur is plasminogeen activator inhibitor.Dus, het remt de baarmoeder fibrinol ugg australia ytica.Tranexaminezuur is toegepast in Scandinavië de zware fase van de behandeling.Het is ook gebruikt, met name in het noordelijk halfrond, een vermindering van het verlies van het bloed van de verschillende operaties van bloedingen met betrekking tot vermindering van de patiënten, in angioeurotic oedeem en verpleging van patiënten met bepaalde leukemie.

Tranexaminezuur is via de nieren uitgescheiden, daarom wordt voorzichtigheid met een nierziekte.Ook bij patiënten met een geschiedenis van, trombose, tranexaminezuur dient met voorzichtigheid te worden gebruikt, terwijl in het algemeen ni ugg australia et van mening dat de voorgeschreven dosis gynaecologie er op trombose.

Een van de voordelen van bepaalde gynaecologische bloedingen tranexaminezuur kunnen van de eerste dag van de behandeling of de menstruatie.Een typische dosis is 1 gram (2 X 500 mg), vier keer per dag.De behandeling meestal in vier dagen.

De gemiddelde plasma piek na 1 g oraal tranexaminezuur 8 mg / l van de bloedplaatjes en is van mening dat de factor geen invloed.Onderzoek dat na de trombo – embolie tranexaminezuur niet groter is dan gebeurd is. Ook de vorige tranexaminezuur een verhoogd risico op beroerte Scandinavische probleem is nog niet bevestigd.

Een beroerte is gelijk aan de risico ‘s voor de tranexaminezuur, 20 000 vrouwen per jaar ongeveer 1.Deze risico ‘s dan de risico’ s van Australië een doorlopende zwangerschappen meer veiligheid, met inbegrip van de risico ‘s van 1997 is 1.

In sommige studies, tranexaminezuur 1 gram voor 4 dagen, vier keer per dag, van de menstruatie 50 vrouwelijke menstruatie bloed meten van vermindering van 54% (grafiek 3).

De patiënten moeten zorgvuldig worden gekozen, en dat deze resultaten en hun betekenis.Een patiënt verliezen en elke maand 150 ml menstruatie bloed, tranexaminezuur koers zal naar haar menstruatie zwaar maar andere normale tijden.Voor veel vrouwen, dit zal tevreden zijn.Echter, bij patiënten die andere zou verwachten, soms om hun menstruele bloeding, volledig stop te zetten, zodat ze tevreden zijn met de medische zorg.Voor deze patiënten tranexaminezuur mogelijk niet geschikt voor 3.

Na orale toediening van progesteron is misschien wel de meest medicatie voor de b ugg australia ehandeling van de menstruatie.Ze is natuurlijk het meest worden misbruikt.Vanwege de zware fase disfunctioneel. In de meeste gevallen is en van de ovulatie bloeding van de uterus van patiënten.Deze vrouwen, meestal meer dan 40 jaar, de hoge kwaliteit van de ovulatie niet elke maand maar minder stabiel wordt.Het is meestal onmogelijk zo ‘n vrouw en het ontbreken van een progestageen hormoon progesteron bij deze patiënten moet worden gegeven om ze in een voordeel.

Na orale toediening van progesteron als norethisteron, 5 mg, drie keer per dag 19 dagen van de periode van 26 van deze patiënten hebben aangetoond dat een verhoging van de menstruatie, in plaats van de bloeding.Van deze patiënten de ovulatie bloeding van de uterus met orale toediening van progesteron een effectieve behandeling is geheim, het beheer van ten minste 20 dagen per cyclus, progesteron.Zoals orale norethindron, 5 mg, 3 keer per dag, 5 dagen voor 26 cyclus, de vermindering van de menstruatie is noodzakelijk gebleken.

Het uitwerken van het zuur is waarschijnlijk de beste bekende Prostaglandine – remmer als een zware periode voor de medische behandeling van vrouwen.Een typische dosis is 8 mg 500 mg per uur.In het algemeen is het uitwerken van aanbevelingen die zuur beginnen, als dat mogelijk is, ongeveer vier dagen, menstruele bloeding, dit zijn niet altijd gemakkelijk te voorspellen.Maar op dit moment is de synthese van Prostaglandinen te helpen verminderen door het meten van de menstruele bloedverlies en het verminderen van de zware periods3 belangrijk.Bonnar EN SHEPPARD is het begin van het uitwerken van het zuur van 1 dag tot vermindering van het bedrag van de menstruatie bloed van 20%, 5 dagen, dit is patiënten niet kan aanvaarden (figuur 3).Het uitwerken van het zuur en andere nsaid ‘s is de voordelen, met name bij het nemen van de menstrually, ze zal ver ugg australia minderen, dysmenorroe en lijkt de meerderheid van de patiënten een goed verdragen.

> in de uterus van onderzoek op het gebied van ovulatie veroorzaakt aanzienlijke periode met vaste dosis van het beheer van de orale anticonceptiva kunnen profiteren.De dagelijkse progesteron, elke dag van elk geneesmiddel, lijkt in deze beperkte belangen, zoals hierboven vermeld, na orale toediening van progesteron

Comments are closed.

Post Navigation